O nama

Tvrtka VIMA d.o.o  je osnovana 1992.godine. Prva i osnovna djelatnost tvrtke je bila servis, popravak i baždarenje tahografa, te prodaja opreme i rezervnih dijelova za iste.

S vremenom su se počeli javljati i zahtjevi za drugim srodnim uslugama kao što su autoelektrika, servis dodatnog grijanja vozila i plovila , servis hlađenja, odnosno transportnog hlađenja,  servis autoklima uređaja, te servis sustava GPS praćenja vozila.

Upravo ovo povećanje broja i vrste djelatnosti tražilo je potrebu za novim ulaganjima u servisnu opremu i djelatnike. Posjedujemo najmoderniju servisnu opremu za kvalitetno obavljanje svoje djelatnosti. Također posjedujemo i suvremeno opremljena vozila kojima naši djelatnici, u slučajevima koji to zahtijevaju,  mogu izići na teren, te na kvalitetan način  riješiti problem i otkloniti kvar.  Sve ovo iziskivalo je stalno povećanje broja djelatnika, tako da tvrtka sada zapošljava desetak dijelatnika sa stalnom tendencijom porasta.

Vezano za sve navedeno, u početku smo bili ovlašteni serviser tahografa VDO, dok smo sada ovlašteni serviseri te ovlašteni za prodaju rezervnih dijelova vodećih svjetskih tvrtki kao što su : SIEMENS VDO , STONERIDGE, VEDER-ROOT, WEBASTO, EBERSPACHER , CARRIER, TRUMA, TERMO KING, ZANOTTI, AUTOCLIMA , itd.

VIMA d.o.o.
Put sjeverne luke 2, 21 000  Split, Hrvatska

00385 21 544 375
00385 21 544 377

vima@st.t-com.hr

IBAN: HR2624840081101650221 (Raiffeisen Bank Austrija d.d., Zagreb)
SWIFT: RZBHHR2X

Porezni broj: HR38556643495
OIB: 38556643495
MBS: 060012729

Upravo zbog kvalitete renomiranih partnera te našem profesionalnom pristupu, fleksibilnosti  i pouzdanosti stekli smo reputaciju kod mnogih domaćih klijenata, a koji se danas mjere u tisućama. Gotovo da i nema tvrtke sa našeg područja, a koja treba uslugu kakvu mi pružamo,  s kojom nismo ili ne surađujemo.

Možemo slobodno reći da smo vodeći stručnjaci,  na ovom  dijelu Jadrana, u području brodskih klima uređaja i sustava grijanja na brodovima. Također, napominjemo da smo vodeći, ili barem ne zaostajemo,  i u drugim navedenim djelatnostima kojima se bavimo.

Ukoliko se pojavi problem kod našim klijenata, a koji nisu na našem području, mi surađujemo sa svim tvrtkama koje se bave ovom ili sličnom djelatnošću, tako da se stranci pomogne ma gdje bila.

image
https://vima.hr/wp-content/themes/imperio/
https://vima.hr/
#5a7c96
style1
paged
Loading posts...
/home/vima/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
off
off
off